هفتهی پیش از دوستان دور و نزدیک دعوت کردم که این روزها صدای محیط و صدای خودشان را ضبط کنند و به صورت فایل برایم بفرستند تا آرشیوی تهیه کنم از روزهای قرنطینه تا بعدتر، بعد از این ماجرا، بعد از این ترسها، این تنهاییها و تمام اینهای دیگر، بنشینم و دوباره گوششان بدهم و بلایی بر سرشان بیاورم. نمیدانم با این آرشیو چه خواهم کرد. ایدههایی دارم که هر چه باشند، نوشتنی یا نمایشی، شما را از آن باخبر خواهم کرد و اجازه خواهم گرفت؛ اما ممکن هم است به سرم بزند و همه را برای خودم نگه دارم چون هر دوی این صداها جزو چیزهاییاند که در این دنیا عجیب دوستشان دارم، همین؛ نهایت میشود صداهایی متفاوت از روزهایی متفاوتتر.
گفتم اگر این نوشته را میخوانید شما را هم دعوت کنم به این کار. فقط کافی است صدای محیطی که درش قرار دارید از اتاق و آشپزخانه گرفته تا بالکن و حیاط و. و صدای خودتان را که از حس و حال این روزهایتان حرف میزنید، از دلتنگیها و سرگرمیها و جزئیات دیگر با ریکوردر گوشی ضبط کنید و فایل را به ایمیل من بفرستید.
نحوهی نامگذاری فایلها به این صورت باشد:
برای صدای محیط: مکان / شهر / زمان (تا دو دقیقه)
برای صدای خودتان: اسم کوچک / شهر / تعداد روزهای قرنطینه (تا پنج دقیقه)
هیچ مشکلی ندارد اگر یک بار صداها را فرستاده باشید و باز هم بخواهید که بفرستید. من همه را میشنوم و جمع میکنم.
ایمیل من: fatemeh.mbeygi@gmail.com
منتظر صداهایتان هستم.
من مردهام و شما برای پنج دقیقه صدای ژیوان گاسپاریان را میشنوید
صدای ,خواهم ,هم ,روزهای ,دقیقه ,قرنطینه ,شما را ,صدای خودتان ,صدای محیط ,و صدای ,بعد از